سیب

 مسئول واحد:

عاطفه نادری- کارشناس تغذیه

     اهمیت تغذیه و رژیم درمانی در سلامت انسان بر هیچ کس پوشیده نیست، به خصوص توجه به تغذیه در دوران های مختلف زندگی و در پیشگیری و درمان بیماریها در سالهای اخیر گسترش یافته است. با آنکه بر اثر تلاش و مساعی دانشمندان و محققان علوم تغذیه، سطح آگاهیهای مردم و گروههای مختلف جامعه بشری در جهت شناخت میزان اثر گذاری تغذیه و خوراک بر کیفیت سلامت بشر و پیشگیری از ابتلاء آنان به بیماری ها به مطلوبیت قابل قبولی رسیده است. با این وجود رسیدن کامل به این اهداف تلاش هر چه بیشتر متولیان امر تغذیه از کارشناسان گرفته تا متخصصین رده بالای آنرا می طلبد. لذا در راستای تحقق این اهداف در این مرکز، مسؤول تغذیه علاوه بر نظارت و پیگیری بر انجام خدمات غذايی به مشاوره با بیماران و تجویز رژیم غذایی مناسب با بیماری و ادامه آن در منزل طبق دستور پزشک می پردازد و پاسخگوی سؤالات و مشاوره های پرسنل و بیماران می باشد و در جهت افزایش سطح آگاهی تغذیه ای به تهیه پمفلت و بروشورهای آموزشی می پردازد.علاوه بر این از جمله فعالیتهای این واحد به موارد زیر می توان اشاره کرد:

 - کنترل آمار رژیم های غذایی هر بخش

        - نظارت بر مواد اولیه – آماده سازی – طبخ و توزیع مواد غذایی با رعایت اصول بهداشتی و کمیت و کیفیت مطلوب

        - تدوین برنامه غذایی هفتگی جهت پرسنل و بیماران

        - تهیه چک لیست های ارزیابی آشپزخانه – ارزیابی خدمات غذایی پرسنل و بیماران

        - برنامه ریزی و تشکیل کمیته تغذیه هر سه ماه یکبار در جهت بررسی و رفع مشکلات تغذیه ای بیمارستان

 

لطفاً جهت خواندن پمفلت ها بر روی هر آیتم کلیک نمایید.

امگا 3 : کاهش دهنده التهاب

مصرف سبزی ذهن را جوان نگه می دارد.

     کنجد کسترول بد خون را کاهش می دهد