مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) موفق به کسب رتبه درجه یک اعتباربخشی شد

اعلام نتایج ارزیابی اعتباربخشی

مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) موفق به کسب رتبه درجه یک اعتباربخشی شد

دکتر فاضلی ریاست بیمارستان امام خمینی(ره) در پیامی از کلیه کارکنان مرکز که در ارزیابی اعتباربخشی جامع بیمارستان قدمی برداشته اند تقدیر و تشکر کرد.

در این پیام آمده است :
💠 بیمارستان امام خمینی(ره) با کسب مجموع امتیازات بالا موفق به کسب رتبه درجه یک اعتباربخشی جامع شد.

💠با توجه به کاهش نمره و افت گرید اکثر مراکز درمانی کشور ، کسب رتبه درجه یک اعتبار بخشی و دریافت امتیازات بالا در شرایط فعلی ، کار ارزشمندی بود که به لطف الهی و با انجام کار تیمی و تلاشهای کارکنان خدوم این مرکز حاصل شد؛فلذا بر خود وظیفه می دانم به مصداق حدیث شریفه «من لم یشکر المخلوق لم یشکرالخالق»، از زحمات کلیه کارکنان ، اساتید ،گروه های آموزشی، درمانی و کلیه واحدها و بخش های بیمارستان امام خمینی(ره) که در چند ماه اخیر با تلاش‌های شبانه روزی خدمات ارزنده ای به مردم در راستای اهداف اعتباربخشی انجام داده اند تقدیر و تشکر نمایم.
🔹️سلامتی وموفقیت روزافزونتان را ازدرگاه خداوند متعال مسألت می نمایم.

✔️۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲