برگزاری نشست مجمع خیرین سلامت در بیمارستان امام خمینی(ره) کرمانشاه

✳️در نشست مجمع خیرین سلامت بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه مطرح شد:🔰

💢حجت‌الاسلام قبادی مدیر سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه گفت:

🔹مشارکت در کارهای خیر و عام المنفعه بسیار ارزشمند است چرا که مبتنی بر آموزه‌های دینی و معارف اسلامی است.

🔹موسسات خیریه بیمارستانی در راستای ارائه خدمات درمانی به مردم تا کنون اقدامات بسیار خوبی را انجام داده اند.

🔹اولویت ما دارو و تجهیزات پزشکی است و افزایش کمک های خیرین در این راستا ،بسیار اثر بخش و موثر خواهد بود.

🔹بی شک نتیجه کار خیرین و کمک های آنها، تاثیرات مثبت و سازنده ای را بر جامعه خواهد داشت .

🔹حمایت ها و پشتیبانی های خیرین سلامت، فرصت مغتنمی برای دانشگاه بوده و این مشارکت و همکاری در تحقق نیازمندیهای حوزه سلامت استان، ارزشمند و قابل تقدیر است.

🔹 حمایت های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، در این زمینه بسیار قابل توجه است اما همچنان نیازمند مساعدت سایر خیرین بزرگوار در حوزه سلامت استان در راستای خدمت به مردم هستیم.

💢دکتر فاضلی رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) در جمع خیرین حوزه سلامت گفت:

🔸از همیاری و همکاری خیرین در راستای توسعه و ارتقا خدمات درمانی در بیمارستان امام خمینی (ره) سپاسگزارم.

🔸این بیمارستان در زمینه درمان بیماریهای گوش و حلق و بینی ، چشم پزشکی و کاشت حلزون علاوه بر استان کرمانشاه ،چندین استان مجاور را پوشش می دهد.

🔸پزشکان ما در این بیمارستان در روز ۷۰ الی۸۰ عمل انجام می دهندو افتخار می کنیم که به مردم استان و استانهای غربی خدمات لازم و مطلوب درمانی را در این بیمارستان ارائه می دهیم.

🔸خیرین بزرگوار درحوزه های مختلف فعالیت دارند ، اما اهمیت فعالیت خیرین حوزه سلامت بر کسی پوشیده نیست و ما نیازمند فعالیت بیشتر خیرین در این حوزه هستیم ،چرا که نجات یک انسان نجات کل بشریت است.

🔸در اینجا مدیریت و ساماندهی کمک ها با  خیرین است و اجرای آن برعهده ما خواهد بود. اگر کمک خیرین را در حوزه سلامت داشته باشیم به طور قطع خدمات بیشتری به استان و غرب کشور حتی کشورهای هم جوار مثل عراق میتوانیم ارائه دهیم.

🗓 سه شنبه ۱۶ اسفند