دکتر منوچهر عواطف فاضلی به عنوان رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) منصوب شد/ تقدیر از دکتر جواد امینی سامان

طی حکمی از سوی دکتر قباد محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر منوچهر عواطف فاضلی به عنوان رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) کرمانشاه منصوب شد.

دکتر فاضلی  متولد 1343 در استان همدان ، متخصص گوش و حلق و بینی و جراحی سروگردن است که دوره تخصص را در سال 1378 در دانشگاه علوم پزشکی ایران و پزشکی عمومی را نیز در سال 1369 در دانشگاه علوم پزشکی همدان گذرانیده است.

از سوابق اجرایی وی می توان ریاست شبکه بهداشت و درمان شهرستانهای اسدآباد و ملایر در استان همدان و مدیر گروه گوش و حلق و بینی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را نام برد.

از دیگر فعالیت های وی نیز می توان به دبیر علمی و اجرایی سمینارهای راینولوژی و جراحی آندوسکوپی بینی و سینوس اشاره کرد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر جواد امینی سامان عهده دار بوده که دکتر محمدی طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

به نام خدا

جناب آقای دکتر جواد امینی سامان

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی ریاست مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکترقباد محمدی

رئیس دانشگاه