انتصاب آقای دکتر جویباری به عنوان رئیس هیئت بدوی انتظامی اعضای هیئت علمی دانشگاه

دکتر جویباری مدیر عامل مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) کرمانشاه طی ابلاغی از سوی ریاست دانشگاه به مدت 2 سال به عنوان رئیس هیئت بدوی انتظامی اعضای هیئت علمی دانشگاه منصوب شد.

متن ابلاغ به شرح ذیل می باشد:
با سلام و احترام؛ پیرو ابلاغیه شماره 21079 تاریخ 94/5/6 و با عنایت به قوانین و مقررات انتظامی هیئت علمی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و تحقیقاتی کشور ( مصوب 64/12/26 مجلس شورای اسلامی ) به موجب این ابلاغیه به عنوان رئیس هیئت بدوی انتظامی اعضای هیئت علمی دانشگاه به مدت 2 سال منصوب می گردید. امید است با استعانت از خداوند متعال در پیشبرد امور محوله موفق و موید باشید.

دکتر حسین کریم - رئیس دانشگاه

۲۱ فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۰۸