آیین تکریم و معارفه رئیس مرکز آموزشی و درمانی امام خمینی(ره)

✅ در این آئین از زحمات دکتر فاضلی رئیس پیشین بیمارستان قدردانی شد و دکتر بحیرایی به عنوان رئیس جدید بیمارستان معرفی شد.

💠دکتر فاضلی رئیس پیشین مرکز آموزشی درمانی امام‌خمینی (ره) 🔻

🔹️ از تمامی همکارانم در مجموعه بیمارستان به خاطر تلاشهای فراوان در پیشبرد اهداف مرکز سپاسگزارم.

🔹️ بیمارستان امام خمینی (ره) ویژگیهای خاصی دارد و مهمترین ویژگی آن وجود همکاران خوبی بوده که با جان و دل کار کردند.

🔹️ اولین سمینار بین‌المللی مسمومیت در کشور در این بیمارستان برگزار شد و کار ارزشمندی بود که با تلاش مجموعه اتفاق افتاد.

🔹️اورژانس بیمارستان افتتاح شد و با وجود همه سختیها یکی از بهترین اورژانسهای استان است ، کلینیک ویژه هم از دیگر نقاط قوت بیمارستان می باشد.

🔹️بخشهای چشم  ، ای ان تی و داخلی با تمام توان و ظرفیت کامل در خدمت سلامت مردم بودند.

🔹️ از هیات رئیسه محترم و تمامی همکارانی که در طول این مدت در کنار من بودند صمیماته قدردانی می کنم و آرزوی توفیق برای ریاست جدید دارم.

💠 دکتر صوفیوند معاون درمان دانشگاه 🔻

🔹️طی یکسال گذشته شاهد تلاش و کوشش دکتر فاضلی بودیم و خدمات ارزنده ای از جمله   افزایش اعمال جراحی ارائه شد و بسیاری از بدهکاریها پرداخت شد.

🔹️ خدارو شاکر و سپاسگزاریم که ما را در مسیری قرار داده است که برای سلامت و درمان مردم تلاش کنیم و در این مسیر قدم برداریم.

🔹️ بیمارستان امام‌خمینی ظرفیت بالایی دارد و انشاءاله با حضور دکتر بحیرایی با همدلی بیشتر شاهد رشد روز افزون این مرکز باشیم.

💠 دکتر بحیرایی رئیس جدید بیمارستان 🔻

🔹️مدیریت سیستم سلامت  در شرایط کنونی کار دشواری است اما زمانیکه لطف ریاست دانشگاه را درک نمودم و به من اعتماد کردند با تمام توان در این‌ مسیر گام برداشتم.

🔹️ نیروی انسانی ، تجهیزات و فضای فیزیکی سه بعد مهم یک بیمارستان می باشد که می بایست مورد توجه قرار گیرد.

🔹️ بار اصلی کار بیمارستان بردوش نیروی انسانی است و تقویت کارانه ها و به روز شدن آنها کوچکترین اقدامی است که برای این عزیزان باید انجام شود.

🔹️ تعامل هرچه بیشتر با بیمه ها از اولویتهای مدیریت جدید است و در این راستا کارگروههایی تشکیل خواهیم داد.

🔹️ انشاءاله با همدلی تمامی همکاران و تلاشهای همه جانبه موجبات رشد بیمارستان را فراهم نمائیم.