حضور اعضای مجمع خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی در مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره)

💠 حجت‌الاسلام قبادی مدیر سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه، سطح کمی و کیفی خدمات ارائه شده در مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) را ارزشمند توصیف کرد و  اظهار داشت:

🔹 موسسات خیریه بیمارستانی در راستای ارائه خدمات درمانی به مردم تاکنون اقدامات بسیار خوبی را انجام داده اند.

🔹اولویت ما دارو و تجهیزات پزشکی است و افزایش کمک های خیرین در این راستا ،بسیار اثر بخش و موثر خواهد بود.

🔹بی شک نتیجه کار خیرین و کمک های آنها، تاثیرات مثبت و سازنده ای را بر جامعه خواهد داشت .

💠دکتر فاضلی رئیس بیمارستان امام خمینی(ره):

🔸از همیاری و همکاری خیرین در راستای توسعه و ارتقاء خدمات درمانی در بیمارستان امام خمینی (ره) سپاسگزارم

🔸این بیمارستان در زمینه درمان بیماریهای گوش،حلق و بینی ، چشم پزشکی و کاشت حلزون علاوه بر استان کرمانشاه ،چندین استان مجاور را پوشش می دهد.

🔸در این مرکز مدیریت و ساماندهی کمک ها با  خیرین است و اجرای آن برعهده ما خواهد بود. اگر کمک خیرین را در حوزه سلامت داشته باشیم به طور قطع خدمات بیشتری به همشهریان گرامی ارائه می دهیم.

در پایان این دیدار صمیمانه ضمن تشکر از زحمات ریاست،مدیریت و پرسنل مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) ، از آقای مهدی حیدریه نماینده مجمع خیرین در مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) با اهدا لوح، تقدیر بعمل آمد.

✔️‌ شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۲
روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) کرمانشاه |