ویزیت رایگان به مناسبت دهه امامت و ولایت و عید بزرگ غدیرخم

💠اعزام تیم پزشکی کانون بسیج جامعه پزشکی مرکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره) به محله کم برخوردار آقاجان

🔹 رئیس دانشگاه به همراه مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاون تحقیقات از ایستگاه سلامت چند تخصصی در محله کم برخوردار آقاجان بازدید کردند.

🔹این تیم پزشکی شامل متخصص عفونی ، زنان و زایمان ، قلب، گوش،حلق و بینی و پزشک عمومی می باشد. که به صورت رایگان مردم را ویزیت نموده و داروهای تخصصی نیز به صورت رایگان ارائه کردند.

🔹در این برنامه دکتر فاضلی رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) بعنوان پزشک متخصص گوش،حلق و بینی به صورت رایگان مردم را ویزیت نمود.

🔹 این برنامه به مناسبت دهه امامت و ولایت و عید بزرگ غدیرخم و به همت سازمان بسیج جامعه پزشکی استان انجام شد و در این بازدید ، دکتر محمدی از ویژه برنامه های دانشگاه جهت مردم شریف کرمانشاه به مناسبت عید ولایت امیرالمؤمنین(ع) خبر دادند.