معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خبر داد:

مشارکت کم نظیر دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه درجشنواره قرآن و عترت/ بیش از ۷۵۰۰ نفر ثبت نام کننده

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از مشارکت کم نظیر اساتید ، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد.

دکتر محمد رضا غلامی در گفت و گو با خبرنگار مفدا کرمانشاه ، ضمن اعلام این خبر، با اشاره به پایان مرحله دانشگاهی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور گفت: بیش از ۷۵۰۰ نفر از اساتید ، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه در این جشنواره ثبت نام کرده اند.

وی یادآور شد: همچون سال گذشته، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در صدر فهرست بیشترین شرکت کنندگان این جشنواره قرار دارد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به برگزاری بخش کتبی این جشنواره به طور همزمان در کلیه مراکز تابعه دانشگاه ، افزود: در این آزمون بیش از ۱۷۰۰ نفر از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه در ۹ رشته آشنایی با احادیث اهل بیت، سیره معصومین، احکام، پرسمان قرآنی، حفظ موضوعی قرآن، سبک زندگی قرآنی، آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه، آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه و آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن با هم به رقابت پرداختند و برگزیدگان این رشته ها به مرحله سراسری معرفی خواهند شد.

غلامی در ادامه با اشاره به برگزاری بخش آوایی این جشنواره در هفته نخست اردیبهشت ماه سال جاری، افزود: در این آزمون ۱۰۰ نفر در رشته های قرائت ، روش تحقیق، قرائت به روش ترتیل ، حفظ قرآن ، اذان و تواشیح، مناجات خوانی و آیین سخنوری با هم به رقابت پرداختند و نفرات اول هر رشته جهت داوری به دبیرخانه جشنواره ارسال می‌شوند.

وی اضافه کرد: در بخش‌های پژوهش، فناوری، ادبی و هنری و مسابقات تیمی نیز شرکت کنندگان در حال ارسال آثار خود می باشند.