​دکتر پیام محمدی به عنوان رئیس بیمارستان فارابی منصوب شد/تقدیر از دکتر جلال شاکری

طی ابلاغی از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، دکتر پیام محمدی به عنوان رئیس مرکز آموزشی، درمانی فارابی منصوب شد.

دکتر محمدی متولد 1356 در کرمانشاه است که دوره دکترای عمومی خود را در سال 1381 در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گذرانده و فارغ التحصیل رشته نورولوژی (مغز و اعصاب) در سال 1389 از دانشگاه جندی شاپور اهواز می باشد.

دکتر مرادی رئیس دانشگاه علوم پرشکی کرمانشاه همچنین با اهداء لوحی بدین شرح از زحمات دکتر جلال شاکری که پیشتر مسئولیت فوق را برعهده داشته است تقدیر کرد:

جناب آقای دکتر جلال شاکری

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگار است که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.

بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی درمدت تصدی ریاست مرکز آموزشی درمانی فارابی با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.

دکتر محمودرضا مرادی