بازدید مدیر امور بین الملل دانشگاه از بخش بیماران بین الملل مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) کرمانشاه

دکتر علیرضا احمدی رئیس پردیس خودگردان و مدیر امور بین الملل دانشگاه از بخش بیماران بین الملل بیمارستان بازدید نموده و با کادر مدیریت مرکز گفتگو کرد.

دکتر احمدی ضمن ابراز رضایتمندی از بخش بیماران بین الملل، تغییر و تحولات انجام شده در مرکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره) را قابل توجه و در دانشگاه بی سابقه دانست و این امر را نشان از توانمندی و تلاش های دلسوزانه تیم مدیریت مرکز برشمرد.

در ادامه، دکتر مخصوصی مدیر عامل و دکتر امیری رئیس گروه مدیریت مرکز، ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته، آمادگی بیمارستان را در پذیرش بیماران خارجی و ارائه سرویسهای درمانی با استاندارد بالا اعلام کردند.

لازم به ذکر است که در این دیدار دکتر حبیب الله احمدی رئیس شعبه سلیمانیه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و نماینده دانشگاه در اقلیم کردستان عراق نیز حضور داشت.