برگزاری جلسه دانشجویی فرهنگی دانشکده

بنابر اعلام واحد روابط عمومی دانشکده، روز دوشنبه 97/7/23 جلسه دانشجویی فرهنگی با حضور مسئولین، اساتید، نماینده دفتر نهاد رهبری و نماینده های دانشجویان در سالن جلسات دانشکده تشکیل گردید.

در این جلسه مسائل مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در پایان مصوبات زیر مورد تصویب اعضا قرار گرفت:

1. تشکیل کمیته های دانشجویی به ریاست یک استاد و  دبیری یک دانشجو
  2. انجام برنامه ریزی و فعالیت برای مناسبت های ماه آبان از جمله اربعین، روز کتاب و کتاب خوانی و ...
  3. ارائه خدمات دندانپزشکی سرپایی به زائرین اربعین حسینی و کربلای معلی بمدت سه روز که در یادمان شهدای مرصاد و از روز پیش از اربعین آغاز می شود.این خدمات شامل معاینه، تجویز دارو و در صورت نیاز ارجاع به مراکز درمانی بین راه است که توسط دانشجویان و اساتید دانشکده دندانپزشکی انجام می شود. لازم به ذکر است که در همین راستا نیز هماهنگی های لازم توسط حوزه مدیریت دانشکده با مرکز بهداشت استان بعمل آمده است.

خبر 2

خبر 6