نشست صمیمی رئیس دانشگاه با مدیران روابط عمومی کلان منطقه ۳ آمایشی کشور

مدیران روابط عمومی دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه ۳ آمایشی کشور در سفر امروز خود به کرمانشاه با رئیس دانشگاه دیدار کردند.
دکتر محمودرضا مرادی طی این دیدار بر اهمیت و موثر بودن کلان منطقه اشاره کرد و گفت: جایگاه کلان منطقه با توجه به فراهم سازی بستر و زمینه انتقال اطلاعات و تجربیات ارزنده و اجرای برنامه های مشترک در جهت ارتقای سطح سلامت جامعه بسیار مهم و اثر گذار است.
وی ابراز امیدواری کرد با تعامل وارتباط گسترده دانشگاهها در کلان منطقه همواره شاهد انجام امور پژوهشی و آموزشی مشترک در راستای اصلاح فرآیندها و انجام اقدامات جدید باشیم..

دکتر مرادی با اشاره به اهمیت و جایگاه ویژه روابط عمومی به عنوان زبان گویای سازمان  گفت: نحوه ارائه اخبار و گزارشات روابط عمومی از عملکرد هر سازمانی باید صادقانه ، با ظرافت و به دور از جنبه صرفا تبلیغاتی و بزرگنمایی باشد.

گفتنی است در پایان این دیدار از سوی دکتر مرادی رئیس کلان منطقه آمایشی ۳ کشور از مدیران روابط عمومی دانشگاه های علوم پزشکی همدان، کردستان، ایلام و اسد آباد تقدیر شد.

ال