بازدید کارشناسان معاونت اجتماعی از زلزله زدگان ساکن در کانکس های پارک شاهد کرمانشاه

با هماهنگی کارشناسان معاونت اجتماعی دانشگاه ، زلزله زدگان ساکن در 16 کانکس شهرداری در پارک شاهد کرمانشاه به لحاظ وسایل گرمایشی ، البسه ، پتو و مراقبت از مادر باردار و کودکان زیر 5 سال سامان دهی شدند.

متعاقب بازدید مدیران و کارشناسان های ادارات همکاری های بین بخشی و توسعه ی پایدار و مؤلفه های اجتماعی مؤثر بر سلامت از اقامتگاه ایجاد شده در تعداد 16 عدد کانکس برای حدود 70  نفر از شهروندان زلزله زده ی استان در پارک شاهد توسط شهرداری کرمانشاه و بررسی وضعیت و انجام نیازسنجی های لازم ، با هماهنگی معاونت بهداشتی دانشگاه ، اقدامات لازم در خصوص مراقبت از کودکان زیر 5 سال و  مادر باردار ، توسط تیم های بهداشتی انجام پذیرفت .

هم چنین با هماهنگی به عمل آمده وسایل گرمایشی مورد نیاز و تعدادی پتو و مقداری البسه در اختیار آنان قرار گرفت .

گفتنی است در این اقامتگاه در حال حاضر 11 خانوار از زلزله زدگان شهرستان سرپل ذهاب و 5 خانوار از ساکنان یکی از شهرک های  اقماری کرمانشاه ، که محل اقامت آن ها  به دلیل زلزله در معرض خطر ریزش قرار دارد ، سکونت داده شده اند.