مراسم تودیع و معارفه رؤسای بیمارستان امام خمینی(ره) کرمانشاه

مراسم تودیع و معارفه رؤسای پیشین و جدید مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) کرمانشاه در روز یکشنبه 95/8/16 با حضور معاون محترم درمان دانشگاه، مدیران ستادی دانشگاه، اعضای محترم هیئت علمی مرکز و پرسنل بیمارستان در سالن آمفی تئاتر مرکز برگزار شد. در این مراسم معاون محترم درمان دانشگاه سرکار خانم دکتر محمدی ضمن تقدیر از زحمات و خدمات دکتر جویباری رییس پیشین بیمارستان، به معرفی دکتر مخصوصی رییس جدید مرکز پرداخت.
در ادامه، دکتر جویباری به پروژه ها، اقدامات و تغییرات انجام شده در زمان تصدی مسئولیت خود در بیمارستان اشاره نمود. دکتر مخصوصی رییس جدید مرکز نیز با اشاره به روحیه همکاری و تعاون پرسنل، ابراز امیدواری نمود که با همدلی و همکاری متقابل مسئولین و پرسنل بیمارستان در تداوم حرکت بسوی دستیابی به رسالت های تعیین شده گام های موثر برداشته شود.

در پایان مهندس ناصری رییس هیئت مدیره بیمارستان مطالبی در خصوص نظام سلامت ارائه نموده و و نقاط مثبت و منفی این طرح را برشمرد.

معارفه 3
معارفه 1