یرگزاری کارگاه جنگ نرم و جهاد علمی در مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) کرمانشاه

رهبر

در روز پنج شنبه مورخه 95/8/6 کارگاه آموزشی جنگ نرم و جهاد علمی در محل آمفی تئاتر بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه با حضور همکارانی از سایر مراکز برگزار گردید. در این کارگاه آقای مهندس ناصری به عنوان مدرس کارگاه ابتدا در خصوص جنگ نرم و نحوه مقابله با تهاجم نرم (به عنوان جهاد اکبر) با ذکر بیاناتی از مقام معظم رهبری مطالبی به عنوان مقدمه، کارگاه را شروع کردند و در ادامه با تعریف جنگ نرم و جهات گوناگون آن از ابعاد اعتقادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی موضوع بسیار مهم جنگ نرم را ادامه دادند و با ذکر مصادیق بارز و عینی بحث را تشریح نمودند و با تشویق همکاران به مشارکت و مباحث دو طرفه به منظور تغییر نگرش عینی همکاران، موضوع را ادامه دادند. در پایان این کارگاه مدرس از جهاد علمی و مسلح شدن مردم به سلاح علم و دانش به عنوان سپر حفاظتی در جهاد کبیر و جنگ نرم یاد کردند و این ابزار را مهم­ترین وسیله دفاعی در کارگزار جنگ مجازی دانستند و در خاتمه نیز ایشان  ابراز امیدواری نمودند با بضاعت هوشی و زیرکی خاص مردم ایران در آینده­ای ان­شاء ا... نزدیک کشور عزیزمان به عنوان مدافع در مقابل جنگ نرم نخواهد بود بلکه با پیشینه اصیل اعتقادی و فرهنگ غنی و اصیل اسلامی، ایران به عنوان یکی از مهاجمین در این عرصه در جهان ایفای نقش خواهد کرد و غربی ها بیشتر از فرهنگ دینی ما متاثر خواهند شد و با افزایش سطح دانش و بصیرت جوانان، یقیناً ما کمتر از آنها متاثر بلکه بیشتر بر آنها تاثیر خواهیم گذاشت.

کارگاه

مراسم 4