عیادت رئیس دانشگاه و رییس دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در استان از امام جمعه قصر شیرین

بدنبال بستری گردیدن حجت الاسلام علی ملکی، امام جمعه قصرشیرین در بیمارستان امام خمینی(ره) کرمانشاه ، رییس و مسئولین مراکز مختلف دانشگاه و شخصیت های روحانی استان بصورت جداگانه از وی عیادت کردند.

رییس دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در استان، امام جمعه اهل سنت کرمانشاه ،  ریاست دانشگاه ، معاون درمان، رییس و مدیر بیمارستان امام خمینی با عیادت از حجت الاسلام علی ملکی از روند اقدامات درمانی و وضعیت بهبودی وی اطلاع حاصل نمودند.

بنابر اعلام رییس گروه مدیریت مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) کرمانشاه ، با توجه به اقدامات درمانی انجام شده توسط کادر درمانی بیمارستان ، پزشکان وضعیت وی را رو به بهبود تشخیص داده اند و هم اینک شرایط مساعدی دارند.

عیادت

۲۲ فروردین ۱۳۹۵ ۰۱:۵۷