برگزاری جشن باشکوه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) کرمانشاه

روز یکشنبه 94/11/18 جشن سالروز پیروزی انقلب اسلامی با شکوه هرچه بیشتر در مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) کرمانشاه و با حضور مسئولین، مدیران مراکز تابعه دانشگاه و همچنین کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.
در این جشن که شامل برنامه های متنوعی بود، دکتر جویباری مدیر عامل مرکز بعنوان یکی از سخنرانان به ایراد سخنرانی در خصوص شکل گیری و پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی(ره) پرداختند. دکتر جویباری در سخنان خود ضمن اشاره به نقش رهبری حضرت امام(ره)، انقلاب اسلامی را الگوی ملت های ستمدیده جهان دانستند و همچنین با توجه به انتخابات پیش رو و به استناد فرمایشات مقام معظم رهبری بر شرکت گسترده همه آحاد مردم بویژه جامعه علوم پزشکی در این انتخابات تاکید کردند.
از دیگر برنامه های این جشن اهداء جوایز برگزیدگان مسابقات فرهنگی و ورزشی بود که این مسابقات در ایام الله دهه مبارک فجر و به همت مسئولین مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) کرمانشاه ، در سطح دانشگاه و بیمارستان برگزار شد. اجرای موسیقی سنتی، پذیرایی و مسابقه حضوری از دیگر برنامه های این جشن  باشکوه بود.