کسب رتبه برتر فعالیت های فرهنگی توسط واحد فرهنگی مرکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره) کرمانشاه

در مراسم جشن انقلاب که روز سه شنبه 93/11/21 در مرکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره) کرمانشاه برپا شد دکتر علی بخشی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه از دکتر جویباری مدیر عامل ، مهندس حمید رضا ناصری رئیس هیئت مدیره  و آقای یونس شهسواری مسئول روابط عمومی و واحد فرهنگی مرکز با توجه به فعالیت های فرهنگی و آموزشی ضمن اهداء لوح  ، تقدیر نمود و از این مرکز بعنوان فعالترین مرکز در حوزه فعالیت های فرهنگی نام برد .
از جمله فعالیت های واحد فرهنگی بیمارستان تشکیل کلاس های آموزشی فرهنگی جهت کلیه پرسنل دانشگاه با صدور گواهی نوع اول جهت شرکت کنندگان، برپایی مراسم فرهنگی و ورزشی است . برخی از این برنامه ها عبارتند از :

1. برگزاری کارگاه آموزشی شناخت فرقه های نوظهور
  2. برگزاری کارگاه اخلاق حرفه ای مبتنی بر آموزه های اسلامی
  3.  برگزاری کارگاه اخلاق حرفه ای مبتنی بر آموزه های اسلامی (2)
  4. برگزاری کارگاه اخلاق حرفه ای مبتنی بر آموزه های اسلامی
  5. برگزاری کارگاه اخلاق حرفه ای مبتنی بر آموزه های اسلامی (2)
  6. برگزاری کارگاه کار گروهی و حل مسئله
  7. برگزاری کارگاه کار گروهی و حل مسئله (2)
  8. برپایی پایگاه صلواتی در بیمارستان
  9. برگزاری مسابقه فرهنگی قرآنی
  10. برگزاری مسابقه آشپزی
  11. برگزاری مسابقه مسابقه  نقاشی ،طراحی ،کاریکاتو و مقاله نویسی به مناسبت فرا رسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی