برگزاری کارگاه اخلاق حرفه ای مبتنی بر آموزه های اسلامی 2 در مرکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره) کرمانشاه

پیرو اطلاعیه پیشین واحد فرهنگی مرکز آموزشی درمانی مام خمینی(ره) کرمانشاه، کارگاه اخلاق حرفه ای مبتنی بر آموزه های اسلامی 2 در روز پنج شنبه 93/10/25 در محل آمفی تئاتر بیمارستان و با حضور پرسنل مراکز تابعه دانشگاه برگزار گردید. خانم دکتر اسلام پناه عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه بعنوان مدرس در این کارگاه حضور داشتند.در بخش دوم کارگاه  آقای دکتر جویباری مدیر عامل مرکز در خصوص طرح تکریم بیمار و همراه بیمار، سابقه تاریخی آن و دیدگاه پیامبر اسلام (ص) و ائمه اطهار (س) با بیان احادیث در این خصوص و روند اجرای آن درحال حاضر ، به سخنرانی پرداختند. وی همچنین اجرای طرح تحول نظام سلامت را انقلابی در حوزه درمان و ارائه خدمات درمانی به بیماران قلمداد کردند . در پایان کارگاه نیز گواهی شرکت کنندگان صادر و تحویل آنها گردید.