اعلام نتایج مسابقات ورزشی دهه مبارک فجر

بیمارستان امام خمینی(ره) کرمانشاه در مسابقات طناب کشی دهه فجر در هر دو بخش آقایان و خانم ها مقام سوم را کسب نمود.

بنابر اعلام واحد روابط عمومی و فرهنگی  بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه در پایان مسابقات انجام شده به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی که با همکاری واحد فرهنگی بیمارستان و تربیت بدنی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و با حضور تیم های شرکت کننده از مراکز تابعه دانشگاه برگزار شد  تیم های برتر مسابقات طناب کشی در دو بخش آقایان و خانم ها به شرح زیر اعلم شدند:
در طناب کشی آقایان به ترتیب تیم های معاونت غذا و دارو ، بیمارستان فارابی و بیمارستان امام خمینی (ره) مقام های اول تا سوم را کسب کردند .
در طناب کشیخانم ها به ترتیب تیم هایدانشکده پزشکی ،شبکه بهداشت و درمان اسلام آباد غرب و بیمارستان امام خمینی (ره) مقام های اول تا سوم را کسب کردند .
در همین چارچوب مسابقات آمادگی جسمانی نیز برگزار شد که نتایج آن متعاقبا اعلام می گردد.لازم به ذکر است  جوایز تیم ها و نفرات برتر مسابقات ورزشی، در مراسم جشن بزرگ انقلاب  در تاریخ 92/11/20 در سالن آمفی تئاتر بیمارستان امام خمینی(ره) اهداء می گردد.

طناب کشی 10
طناب کشی 9