1-1 - معرفی مجموعه:
کتابخانه مرکز در سال 1365 با هدف خرید و گردآوری منابع اطلاعاتی (کتاب، نشریات ادواری و اسناد) تأسیس شده است فضای آن 100 متر می باشد. دارای مخزن کتاب و دو سالن مطالعه مستقل برای خانم ها و آقایان می باشد که ظرفیت استفاده همزمان 30 نفر را دارد و دارای یک سالن کامپیوتر می باشد. کتابخانه بطور میانگین روزانه 60 نفر مراجعه کننده دارد که حدود 40 نفر آنان اساتید ، دستیاران و دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی بوده و مابقی پرسنل خود مرکز می باشند. لازم به ذکر می باشد که این مرکز زیر نظر معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه اداره می گردد .
2-1 - جامعه مخاطبان :
شامل استاژر، انترن، رزیدنت ، اتند، پرسنل (پرستار، بهیار و پرسنل بیمارستان) دانشجویان سایر رشته ها مثل شنوایی سنجی، گفتار درمانی، دانشجویان ارشد پرستاری،و غیره می باشد.
3-1- مواد مکتوب و غیر مکتوب موجود :
کتابخانه دارای 1855 جلد کتاب لاتین در 920 عنوان و 3753جلد کتاب فارسی در 1400 عنوان است، 330 جلد پایان نامه در این واحد موجود می باشد که فهرست نویسی شده و قابل بازیابی است. تعداد 62عنوان مجله لاتین و فارسی و280 عدد سی دی ودی وی دی نیز در این مرکز موجود می باشد.
4-1- انواع خدماتی که کتابخانه ارائه می کند :
1-4-1-. پاسخگویی به مراجعین، امانت کتاب، مصاحبه مرجع جهت دسترسی مراجعه کننده به منبع مورد نیاز از جمله کارهای کتابخانه است. واحد سایت کامپیوتر این مرکز با 8 عدد کامپیوتر بصورت آن لاین فعال می باشد که سرچ مقالات، اسکن، رایت سی دی ، تهیه اسلایدهای آموزشی برای اتندینگ، کمک مراجعین در رفع مشکلات کامپیوتری آنها از جمله فعالیت های این واحد می باشد .
2-4-1- سفارش کلیه مواد آموزشی (کتاب، نشریات ادواری، مدارک و اسناد) بصورت چاپی و الکترونیکی و ارسال آن به کتابخانه مرکزی و یا خرید توسط خود مرکز و بعد از خریدانجام خدمات فنی شامل ثبت و فهرستنویسی و آماده ساز ی و سپس قرار دادن آنها در قفسه کتابها از جمله کارهایی است که در این مرکز انجام می گردد.

5-1- ساعت کار کتابخانه :
ساعت کار کتابخانه از ساعت 45/7 صبح الی 18 و ساعت کار سالن کامپیوتراز ساعت 8 صبح الی 18بعد از ظهرمی باشد.
مدیرکتابخانه: فرانک کریمی ( کارشناس کتابداری)