درباره مرکز

مرکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره) در حال حاضر با 220 تخت مصوب و با مساحت 27000 متر مربع و با زیر بنای 12000 متر مربع به عنوان مرکز مسمومیت وسوختگی و تنها مرکزفوق تخصصی چشم و فیکو و لیزیک غرب کشور در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی از جایگاه ویژه ای برخوردار می باشد و با ارائه خدمات متنوع و ارزنده در جهت ارتقاء سلامت همشهریان عزیز و شهرستانهای اطراف فعالیت می نماید و در تخصص های مختلف چشم ، گوش و حلق بینی ، عفونی ، داخلی ، جراحی ، جراحی ترمیمی و فک و صورت نیز از همکاری مجربترین اساتید اعضای هیت علمی دانشگاه برخوردار است و در گروه تخصصی چشم تقریباً از خدمات تمام رشته های فوق تخصصی چشم (قرنیه – شبکیه – استرابیسم و پیوند قرنیه و .....) بهره مند می باشد

این مرکز با دارا بودن بخش های تخصصی و فوق تخصصی (چشم، گوش و حلق و بینی، داخلی، مراقبت های ویژه، اورژانس مسمومیت و داخلی، عفونی، سوختگی، دیالیز)و کلینیکهای تخصصی و فوق تخصصی (چشم ،لیزر و لیزیک ، جراحی، داخلی، گوش و حلق و بینی، سوختگی، بیهوشی ) و واحد های پیراپزشکی ( فیزیوتراپی، شنوایی سنجی، بینایی سنجی )و واحد های پاراکلینیک (آزمایشگاه، سونوگرافی، سی تی اسکن، رادیولوژی، داروخانه ) و سه اتاق عمل ( اتاق عمل یک ،دو و اتاق عمل سوختگی ) و CSR مجهز، واحد آموزش، کتابخانه، سمعی بصری، آمفی تئاتر و واحد اداری مالی نقش مهم و ارزنده ای را در تأمین ، حفظ و ارتقاء سلامت هم استانی های عزیز و استان های همجوار و بیماران بین الملل ایفاء می نماید.
واحد بیماران بین الملل مرکز از ابتدای تاسیس درحال ارائه خدمات به بیماران بین الملل می باشد.