مرکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره) کرمانشاه با عنوان مرکز سرطان شناسی در سال 1350 احداث و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، در سال 1358 بر اساس نیاز استان به تختهای بستری با 150تخت مصوب به عنوان بیمارستان امام خمینی (ره) افتتاح گردید و با انتقال تعداد 150نفر نیروی رسمی سازمان شیر و خورشید سابق شروع به کار کرد.

hospital pictures 48

مرکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره) در حال حاضر با 220 تخت مصوب و 200 تخت فعال با مساحت 27000 متر مربع و با زیر بنای 12000 متر مربع به عنوان سانتر مسمومیت وسوختگی و تنها مرکزفوق تخصصی چشم و فیکو و لیزیک غرب کشور در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی از جایگاه ویژه ای برخوردار می باشد و با ارائه خدمات متنوع و ارزنده در جهت ارتقاء سلامت همشهریان عزیز و شهرستانهای اطراف فعالیت می نماید و در تخصص های مختلف چشم ، گوش و حلق بینی ، عفونی ، داخلی ، جراحی ، جراحی ترمیمی و فک و صورت نیز از همکاری مجربترین اساتید اعضای هیت علمی دانشگاه برخوردار  است و در گروه تخصصی چشم تقریباً از خدمات تمام رشته های فوق تخصصی چشم (قرنیه – شبکیه – استرابیسم و .....) بهره مند می باشد .

این مرکز با دارا بودن بخش های تخصصی و فوق تخصصی (چشم، گوش و حلق و بینی، داخلی، مراقبت های ویژه، اورژانس مسمومیت و داخلی، عفونی، سوختگی، دیالیز)و کلینیکهای تخصصی و فوق تخصصی (چشم ،لیزر و لیزیک ، جراحی، داخلی، گوش و حلق و بینی، سوختگی، بیهوشی و هموفیلی) و واحد های پیراپزشکی ( فیزیوتراپی، شنوایی سنجی، بینایی سنجی )و واحد های پاراکلینیک (آزمایشگاه، سونوگرافی، سی تی اسکن، رادیولوژی، داروخانه ) و اتاق عمل و CSR مجهز، واحد آموزش، کتابخانه، سمعی بصری، آمفی تئاتر و واحد اداری مالی نقش مهم و ارزنده ای را در تأمین ، حفظ و ارتقاء سلامت هم استانی های عزیز و استان های همجوار ایفاء می نماید .

خط مشی بعدی بیمارستان راه اندازی مرکز تحقیقات چشم و بخش جراحی زنان می باشد که مرکز تحقیقات چشم با همکاری صمیمانه واحد فناوری اطلاعات و واحد نگهداشت و اعضای محترم گروه چشم و مساعدت ریاست محترم دانشگاه و مدیر محترم گروه چشم راه اندازی و در شهریور ماه سال هشتاد ونه تأسیس و راه اندازی گردید.انشاء الله تا پایان آبان سال هشتاد ونه بخش و اتاق عمل جراحی زنان با حمایت ریاست دانشگاه و متخصصین زنان راه اندازی می گردد.